Dakwerken

Kebro Dak- & Timmerbedrijf heeft ruime ervaring met betrekking tot uw dakwerk voor zowel in de nieuwbouw als renovatie. Of het nu gaat om pannendaken of andere soorten daken, wij hebben altijd de passende oplossing voor uw specifieke eisen. En ook in de renovatie voor zowel het aanbrengen van nieuw dakbeschot of isolatiematerialen kunnen wij u voorzien van gedegen vakwerk.
Ons bedrijf is er op ingesteld om complete daken voor u te kunnen realiseren. Dat betekent dat wij werkzaamheden verrichten vanaf de kapconstructie tot de complete afwerking van het dak. Wij houden alles hiervoor in eigen beheer. Wat voor u een helder idee geeft van wat er moet gebeuren en wat het uiteindelijke eindresultaat wordt. U kunt dus uitgaan van een professionele afwerking van het aanbrengen van complete hellende daken, dakramen en dakkapellen en het aanbrengen van diverse soorten dakpannen. Wij hanteren een plan met als doel de levensduur van uw dak aanzienlijk te verlengen en gebreken een stap voor te zijn. Dit kan voor u op lange termijn behoorlijk wat geld besparen.

Timmerwerken

Tot onze timmerwerken rekenen wij onder andere gedegen timmerwerkzaamheden voor, dakramen en gevelbekleding. Alle benodigde kennis is er in huis voor het verzorgen van alle prefab dakelementen. Voor traditioneel timmerwerk in de nieuwbouw en renovatie brengen wij gordingen of sporenkappen aan, al dan niet voorzien van isolerende dakelementen.
In de renovatie van daken hebben wij een ruime ervaring. Juist omdat de werkzaamheden op het bouwdeel dak zo complex zijn, verzorgt Kebro Dak- &Timmerbedrijf het gehele pakket. Geen enkel aspect van het dak kent voor ons geheimen.

Monteren Velux dakramen

Tevens zijn wij geheel thuis in het monteren van Velux dakramen voor zowel het leveren als het plaatsen, indien nodig brengen wij raveling aan en verzorgen de aftimmering.