Advies

Voor gedegen advies over de mogelijkheden van onze dak en timmerwerken kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven vrijblijvende aanbevelingen voor de werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. Dit kan voor u van grote betekenis zijn voor de oriëntatie van uw beoogde dak en timmerwerk.

 

Ervaring en kennis

Vanwege onze vele werkzaamheden met betrekking tot dak- en timmerwerkzaamheden hebben wij de ervaring en kennis opgedaan die wij in onze huidige opdrachten toepassen. In onze ogen is de praktijk de beste leerschool. Door het uitvoeren van werkzaamheden leer je immers omgaan met het vinden van toepassingen en oplossingen op maat voor iedere afzonderlijke werksituatie. De kennis die wij hiermee opdoen is eveneens van toegevoegde waarde voor het uitoefenen van onze werkzaamheden.

 

Duidelijke prijsafspraken

Ons bedrijf hanteert altijd duidelijke prijsafspraken. Dit verschaft beide partijen van helderheid over de kosten van de te ondernemen werkzaamheden. Het voorkomt eveneens vervelende financiële misverstanden achteraf. Zo weten wij beide vanaf stap één precies wat er dient te gebeuren en wat het kostenplaatje hiervoor is. Eerlijk en efficiënt.

 

Kwaliteit

U bent natuurlijk verzekerd dat alle timmer- en dakwerkzaamheden van de hoogste kwaliteit zijn. Dit is een garantie die wij kunnen doen, aangezien wij in het verleden al onze opdrachten tot volle tevredenheid hebben weten te verwezenlijken.

 

Garantie

Tevens geven wij 15  jaar garantie op al onze werkzaamheden, die met de grootste zorg zijn uitgevoerd.

 

Gebouwschil Nederland

Zij biedt advies en ondersteuning op juridisch, technisch en bedrijfskundig gebied, en behartigt de belangen van haar leden – kleine en middelgrote bedrijven – op zowel de sociaal economische belangen als de technische aspecten van het vak

 

Hoofdbedrijfschap ambachten

Het HBA staat voor ontwikkeling van aangesloten ambachten. En dus voor de branche van dakdekkers hellende daken. Het HBA houdt zich -in samenwerking met de brancheorganisatie het hellende dak bezig met diverse ontwerpen zoals milieuzorg, kwaliteitsnorm, structuur van de branche, beroepsopleidingen, arbeidsomstandigheden en imagoverbetering.